Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enklaste buffèkycklingen

 
Skriv ut

Kom på detta av en slump när jag skulle göra buffé till min mans 40-årsfest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna eller tillaga dem i stekpåse i ugnen med lite salt och peppar. Skiva upp i lagomma bitar och stoppa i en plastpåse. Häll i Pestovinäger efter smak och låt detta stå i kylen minst någon timme.
  2. Garnera med ruccolasallad. Kan förberedas dagen innan. Jättegott både varmt och kallt. Men infrysning rekomenderas inte.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.