En läskande avslutning på en god middag är en sallad på fräscha frukter smaksatt med spännande kryddor. En mjuk honungscreme och ett krispigt kokosflarn förhöjer smaken.
Instruktioner
- Börja med kokosflarnen. Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret och blanda det med kokosmassan och apelsinskal.
- Klicka ut till 12 kakor på bakplåtspapper. Platta ut dem till cirka 5 cm i diameter.
- Grädda i mitten av ugnen tills kakorna börjar få färg, cirka 8 minuter.
- Låt kakorna svalna på plåten och lägg över dem på galler.
- Koka juice, honung, stjärnanis och kardemumma i en kastrull i cirka 1 minut. Låt lagen kallna.
- Kärna ur frukten och skär den i bitar. Blanda med bären. Häll över lagen, låt dra cirka 30 minuter.
- Vispa grädden och rör ner matyoghurt och honung.
- Servera salladen med honungscreme och kokosflarn.
Publicerat den
10 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar