Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej testat, men låter väldigt spännande när man läser receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Hacka löken och fräs den i oljan så att den blir mjuk. Häll på tomater och chilisås. Späd med lite av buljongen och smaka av med farin, svartpeppar, örtsalt och cayennepeppar. Skala och tärna papayan och rör ner.
  2. Låt såsen puttra 10-15 minuter. Späd eventuellt med lite mer buljong. Blanda i tonfisken utan spad och låt den sjuda med någon minut.
  3. Vänd till sist ner den skalade och tärnade kiwin och servera genast med den nykokta pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.