Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiff med ugnsbakade rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biffen är smaksatt med fransk senap, serveras med ugnsbakade rotfrukter och getostcrème.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färsen med senapen och crème fraichen. Salta och peppra. Forma färsen till fyra biffar.
  2. Skala och skär rotsakerna och löken i mindre bitar. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek grönsakerna någon minut, så de blir oljiga runtom. Krydda med rosmarin, citronskal, salt och peppar. Baka i ugnen ca 20 minuter.
  3. Mosa ihop crème fraiche med getost och smaksätt med salt och peppar. Tillsätt lite mjölk om du vill ha såsen tunnare.
  4. Stek biffarna på medelvärme i lite olja, ca 3 minuter på varje sida. Servera med grönsakerna och såsen. Garnera med rosmarin och rivet citronskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.