Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med dragon och senap

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Biff med lite annorlunda smak. Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt och peppar. Tillsätt ägg, potatismjöl och mjölk. Skala och riv löken. Blanda i lök, senap och dragon. Forma till 8 biffar och stek ca 3 minuter på varje sida.
  2. Servera med cous cous blandat med rödlök, svarta oliver och stekt svamp. Garnera gärna med färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.