Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med färskostgömma

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt och snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Blanda ströbröd och mjölk och låt det svälla ca 10 min. Skala och finhacka lök och vitlök.
  3. Blanda ihop ströbröd, lök, ägg och färs. Tillsätt persilja och kryddor. Blanda ihop keso och ost. Forma färsen till 4 bullar.
  4. Gör en urgröpning i mitten och fördela ostblandningen i groparna.
  5. Lägg biffarna i en ugnssäker form och tillaga i mitten av ugnen ca 30 min.
  6. Servera med ugnsbakade rotfrukter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.