Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk spenatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsk spenat med fetaost och pasta gör rätten tillräckligt matig som huvudrätt, men den blir också en perfekt entrérätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga pastan enligt anvisningen på paketet, men uteslut saltet. Låt rinna av och håll varmt.
  2. Ansa och skölj spenaten under tiden. Riv den i mindre bitar. Halvera cocktailtomaterna och skiva rödlöken tunt.
  3. Varva den varma pastan med spenaten, tomaterna och löken.
  4. Stänk dressing över pasta- och grönsaksblandningen så att allt fuktas.
  5. Lägg upp blandningen på ett serveringsfat eller i fyra salladsskålar. Strö över fetaosttärningar, oliver och krydda med svartpeppar. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.