Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskostglasyr med vit choklad

 
Skriv ut

Perfekt att dekorera muffins med eller som fyllning i en tårta, rulltårta eller mellan småkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Räcker till överdelen av en tårta med 20 cm i diameter.
  2. Vispa ihop alla ingredienserna och valfri smaksättning i en rymlig skål till en slät och luftig kräm. Känns den för tjock kan du tillsätta en skvätt mjölk till önskad konsistens.
  3. Skeda över i en lufttät burk och förvara i kylskåp tills det är dags att använda glasyren. Obs: Kakor som fyllts eller dekorerats med glasyren bör förvaras i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.