Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med citron, dragon och yoghurtsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Nypotatis är så gott, här samsas den i en lättare dressing. Kalorisnålare än en vanlig potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skrubba potatisen. Koka den i lättsaltat vatten tills den är mjuk. Känn efter med en sticka. Spola med kallt vatten så att tillagningsprocessen avstannar.
  2. Lägg brysselkålen i blöt i kallt vatten så blir bladen lättare att skära av sedan med en vass kniv.
  3. Blanda yoghurten med örter och citronskal. Smaka av med lite citron, peppar och salt. Blanda dressingen med potatisen. Strax innan servering blandar du sedan kålbladen med potatisen. Garnera med extra örter och rivet citronskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.