Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med svarta bönor

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vår favorit bland potatissallader, bönornas värld öppnade sig för oss när vi provade den lilla delikata svarta bönan.

Ingredienser

Instruktioner

Borsta potatisen. Koka den nätt och jämnt mjuk. Rör samman alla ingredienser till marinaden. Skölj bönorna och låt dem rinna av väl i durkslag. Skär potatisarna i bitar. Häll marinaden över potatis och bönor i en stor skål. Strimla tomaterna, kärna ur och finstrimla pepparfrukten. Skär löken i tunna skivor. Blanda med potatis och bönor och låt stå ca 30 minuter. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner ruccolan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.