Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsröra Kalas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ytterligare ett äldre recept från Allt om Mat. Det står 1 litet paket djupfrysta ärter - jag minns att det fanns 125-gramspaket, men jag tror de har utgått ur sortimentet. Men det är ju en enkel sak att halvera ett 250-gramspaket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn litet i taget av köttfärsen i smör eller margarin i en stekpanna och lägg över i en gryta. Skölj och strimla purjolöken. Fräs den i smör i stekpannan. Strö över mjöl, salt och peppar och blanda om. Tillsätt soya och vispgrädde.
  2. Låt koka på svag värme under lock ca 10 minuter. Rör om då och då. Rör i ärter och ost och lägg upp röran på ett fat. Servera med potatismos, ris eller pasta och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.