Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falafel med krämig polenta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och väldigt god vegetarisk rätt. Polentan har en sån härlig gul färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen, vispa ner polentan och låt sjuda i 15 minuter till krämig konsistens. Rör ner osten och smaka av med kryddor.
  2. Stek falafeln genomvarm på svag värme i olja. Strö över persilja.
  3. Servera polentan med falafeln och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.