Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk fläskfilé med svamp

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En annan version av falsk fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ner hälften svampen smått. Blanda kryddorna med färsen. Rulla köttfärsen till två fläskfiléer och tryck ner svampen en liten bit, men så den fortfarande syns. Rulla i den i gladpack och snurra ändarna. Fryses minst 2½-3 timmar.
  2. Skär upp fläskfilén i ca 1½cm skivor. Stek den och resten av svampen samtidigt.
  3. Servera med brunsås och potatis som t ex klyftpotatis eller hasselback. Mos är också gott till. Man kan också göra av resten av kantrallerna en "stuvning" på lite mjölk/vatten och mjöl. Krydda på med curry, vitpeppar och salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.