Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falu provencal

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott. En favorit här hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, vitlök, senap och dragon.
  2. Skär korven i halvmånar och bryn dem i margarinet ca 5-6 minuter.
  3. Rör ner crème fraicheblandningen och låt puttra ca 10 minuter.
  4. Späd ev. med lite vatten. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med potatismos eller kokt potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.