Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Barnen vill bara äta denna laxrätt, och den är god och otroligt enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och torka av laxsidan och lägg den med skinnet neråt i en ungsform. Salta och peppra efter behag, och bred fraichen över fisken
  2. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 25 min eller tills laxen är färdig.
  3. Man kan välja vilken smaksättning på crème bonjour man vill, alla är goda till laxen. Servera med sallad och kokt potatis eller mos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.