Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Faster Annas annanas paj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den är verkligen jätte god, en favorit bland släkt och vänner

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll upp annansen i en sil så att den får rinna av ordentligt.
  2. Blanda alla ingredienserna till degen väl i en bunke och tryck sedan ut 2/3 delar av degen i en form.
  3. Blanda annanasen med cremfraise, socker, vaniljsocker och ägget. Blanda väl och häll sedan det i pajskalet. grädda pajen i 175 grader i ca 30 minuter.
  4. Servera med grädde eller vaniljglass

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Tessy 7 oktober 2008

    Snabb lätt och jätte god =) Blandande den kvarvarande 1/3 av degen med lite mjöl till en smuldeg och strösslade över degen. Mumms mumms.

  • Julbak 22 mars 2009

    Smaskig paj som man fixar snabb och lätt

  • kikiriki 24 juni 2010

    Oj Oj sicken god paj!!! den var underbar ska kladda ihop den ikväll till min sambo och dotter igen :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.