Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vår paj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En riktigt vårig paj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen och tryck ut den i en eldfastform. Nagga den med en gaffel. Lägg skinkan i botten.
  2. Skala löken och hacka den fint. Tärna fetaost och paprika. Lägg i en skål med resten av ingredienserna. Rör ihop fyllningen och lägg i formen ovanpå skinkan, riven ost på toppen. Grädda i ugn 175grader i ca 45 minuter. Servera med en fräsch sallad! Mums!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LenaBE1 12 januari 2013

    En jättegod men torr paj trots att jag tog 2 dl crème fraiche. Jag saknade äggen, kanske du glömt dom? Nästa gång jag gör denna paj ska jag ta i 2 eller 3 ägg, så blir den inte så torr. Jag skippade saltet, det behövs inte då det är både skinka, feta ost och ost i som redan är så salta.

  • LenaBE1 14 april 2013

    Nu har jag lagat denna goda paj igen, denna gång lade jag i skinkan och alla grönsaker i pajskalet sen gjorde jag en äggstanning på 3 ägg, 2 dl crème fraiche och 1,5 dl grädde och hällde över. Nu blev den betydligt bättre men fortfarande (i mitt tycke) inte riktigt bra. Jag får nog ta i ytterligare 1 ägg och lite mjölk också, nästa gång jag gör den, kommer att laga den många gånger i framtiden. Tack för ett jättegott recept! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.