Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god kycklinggryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen och bryn i en stekgryta. Finfördela purjolök och svamp och rör ner det i stekgrytan. Låt det stekas med köttet i 5 minuter.
  2. Tillsätt övriga ingredienser utom ärter och persikor. Låt koka upp. Späd med mer vatten om du tycker det ser torrt ut.
  3. Grovhacka persikorna och rör ner dem försiktigt tillsammans med ärterna. Hetta upp grytan och servera tillsammans med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.