Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindas favoritgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket god, perfekt bjudmat!

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor, bryn därefter i stekpanna och krydda med salt och svartpeppar. Lägg över köttet i en gryta och slå på vatten, smula buljongtärningarna över.Låt puttra 10 min. Skölj och skär paprikan i strimlor, fräs strimlorna i stekpanna och blanda sedan ner i grytan. Skala vitlöken och pressa klyftan ner i grytan.Smula sönder ädelosten ner i grytan, slå på crème fraichen, ner med tomatpurèn,låt puttra ca 15 min. Smaka av med oregano och eventuellt mer salt och peppar. Serveras bäst med ris och grekisk sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.