Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festfin cheesecake med Baileys

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En extra lyxig och festfin cheesecake med Baileys och jordgubbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Finfördela kex och kakor i en matberedare. Häll i smöret och kör till en massa. Tryck ut den i en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter, så att bottnen täcks. Ställ kallt.
  2. Fyllning: Vispa grädden. Blanda Philadelphia och florsocker, använd elvisp. Blanda i likören. Vänd ner grädden.
  3. Bred ostfyllningen över bottnen i formen. Smält chokladen och bred den över ostfyllningen. Ställ kallt i 4-5 timmar, gärna över natten.
  4. Garnera med jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.