Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake som alltid gör succé.

(15 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Den här "tårtan" har jag gjort till många kalas och fester, och den blir alltid lika uppskattad! Den blir bäst om man gör den dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula kexen och blanda med det smälta margarinet. Lägg detta i botten på en pajform.
  2. Vispa grädden och blanda i vaniljsockret.
  3. Rör ihop osten med florsockret och blanda det med grädden. Bred massan på kexbotten och bred ett lager kräm ovanpå. Täck med bär eller frukt.

Liknande recept

Kommentarer (15)

  • Suss5 19 mars 2010

    Helt underbart god och lättgjord!

  • redlotus 18 juni 2010

    Så vitt jag förstår så är 1 kkp = 1 kaffekopp vilket motsvarar ungefär 1½ dl.. Stämmer det?

  • lovermia 18 juni 2010

    Vad är det uppepå förutom Jordgubbar som ser så glansigt ut??

  • Ursula 18 juni 2010

    Det glansiga är förmodligen lite uppvärmd rödvinbärsgele som sedan penslats på frukten/bären. Det är enkelt och brukar se jättefint och "proffsigt" ut.

  • justinethyme 20 juni 2010

    Kräm står det i receptet..

  • ninarr 21 juni 2010

    Den fina gelén uppepå blir jättegod om man använder aprikosmarmelad. Smält marmeladen en kort stund i micron innan den skedas på.

  • Snuttivonfesen 21 juni 2010

    Jag tycker det ser ut som det är jordgubbskräm ovanpå jordgubbarna

  • sajoh69 28 juni 2010

    Det glansiga är mycket riktigt kräm. Den breds ovanpå gräddblandningen och därefter läggs jordgubbarna på.

  • Angel_74 16 juli 2010

    Fantastiskt god och mycket uppsakattad av både vuxna och barn. Enkel att göra oxå : )

  • rutingeson 12 november 2010

    Jättegod och superenkel! Blir bäst om den får stå en dag i kylen och stelna lite!

  • hannagranberg 12 november 2010

    Mmm! Den här gör vi ofta hemma.

  • CattisLind 13 november 2010

    Supergott! Kom ihåg att köpa en jordgubbskräm utan bitar i. Jag fick sila min kräm först.... :/

  • k_larsdotter_a 14 november 2010

    Hej, vad är "kkp" florsocker?

  • sajoh69 14 november 2010

    Hej Kkp är kaffekopp. Lycka till!

  • mariajohnson 19 november 2010

    Jätte god, men se till att philadelphian är fast och inte för lös. Jag använde icas egna och ostblandningen blev lite vattning.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.