Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig cheesecake

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Räktårta med ägg och krämig färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa brödet i matberedare. Smält smöret och häll över det. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter. Ställ kallt minst 30 min.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 10 min. Riv skalet från citronen och pressa ut saften i en kastrull, koka upp. Rör i gelatinet, rör tills det löser sig. Blanda med färskost, dill och citronskal.
  3. Bred blandningen över kavringsbottnen och ställ kallt några timmar.
  4. Garnering: Dekorera med räkor, klyftat ägg, finhackade rädisor, dill och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.