Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig kycklingwok

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Prova gärna denna lättlagade och goda kycklingwok. Du blir så förtjust i den att du kommer att göra den om och om igen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i panna. Skär löken lite grovt. Skär kycklingfilen i mindre bitar.
  2. Rulla runt kycklingbitarna i majsmjölet. Fräs löken rejält i oljan. Tag ur löken ur pannan. Fräs kycklingen krispig i oljan. Lägg tillbaka den frästa löken i pannan. Smaksätt med ostronsås och sirap. Slå över cashewnötterna.
  3. Servera med nykokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.