Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig Smörgåstårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12-15 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

För dig som inte gillar majonnäs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tre brödskivor som botten. Bred cirka hälften av fyllning 1 över dem.
  2. Täck med tre nya brödskivor, åt motsatt håll så de kommer omlott. Fyllning 2 Blanda till en jämn tjock smet, var försiktig med grädden så inte smeten blir för lös. Bred fyllning 2 över dem , täck med tre nya brödskivor som läggs parallellt med första lagret.
  3. Bred resten av fyllning 1över dem. Täck med de tre sista brödskivorna åt andra hållet..
  4. Detta görs dag 1 och när fyllningarna är på plats, slå gladpack om det hela och lägg en stor plastskärbräda ovanpå. Ställ i kylen över natten.
  5. Dag 2 = Garneringsdag Bred mjukost över och runtom hela smörgåstårtan.
  6. Garnera med rökt skinka,ostskivor,hårdkokt ägg ,räkor, färskgurka,cocktailtomater ,dill citronskivor och vindruvor...eller efter egen fantasi

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lena 15 september 2008

    Vilken kanon smörgås tårta. Kommer att göra den fler gånger. Mvh Lena

  • maynil 18 juni 2009

    Den här smörgåstårtan är super, tom mina kräsna tonåringar berömde den !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.