- Serverar: 12-15 portioner
- Tid: 1 dag
Skriv ut
För dig som inte gillar majonnäs
Instruktioner
- Lägg tre brödskivor som botten. Bred cirka hälften av fyllning 1 över dem.
- Täck med tre nya brödskivor, åt motsatt håll så de kommer omlott. Fyllning 2 Blanda till en jämn tjock smet, var försiktig med grädden så inte smeten blir för lös. Bred fyllning 2 över dem , täck med tre nya brödskivor som läggs parallellt med första lagret.
- Bred resten av fyllning 1över dem.
Täck med de tre sista brödskivorna åt andra hållet..
- Detta görs dag 1 och när fyllningarna är på plats, slå gladpack om det hela och lägg en stor plastskärbräda ovanpå. Ställ i kylen över natten.
- Dag 2 = Garneringsdag
Bred mjukost över och runtom hela smörgåstårtan.
- Garnera med rökt skinka,ostskivor,hårdkokt ägg ,räkor, färskgurka,cocktailtomater ,dill citronskivor och vindruvor...eller efter egen fantasi
Publicerat den
19 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vilken kanon smörgås tårta. Kommer att göra den fler gånger. Mvh Lena
Den här smörgåstårtan är super, tom mina kräsna tonåringar berömde den !