Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostbiffar med varm sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varför alltid äta potatis till biffen när man kan göra en god sallad istället? Mustiga linser ger extra protein till maträtten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Blanda färsen med lök, smulad fetaost, finhackade soltorkade tomater och ägg. Salta och peppra.
  2. Forma till biffar och stek dem på medelvärme i olja, ca 3 minuter på varje sida. Håll biffarna varma.
  3. Skär ostronskivlingen i mindre bitar och skiva rödlöken och purjolöken tunt. Fräs alltsammans i en skvätt olja.
  4. Häll av spadet på linserna och blanda ner dem. Smaka av med salt, peppar, honung och vinäger. Vänd ner sallad och oliver.
  5. Blanda yoghurt och honung i en skål.
  6. Servera biffarna med salladen, yoghurtsåsen och groddar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.