Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostbullar med dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Visst duger mammas köttbullar bra, men ibland kanske man vill ha något annat.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ägg och vatten, rör i ströbrödet och låt det stå och svälla i 10 minuter. Finhacka vitlök och lök. Blanda färsen med ströbrödsblandningen, lök och vitlök. Blanda väl och rör i hackad dill och smulad fetaost. Forma små platta pannbiffar och stek i olivolja. Servera gärna med en tzatsiki och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.