Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiberrik köttfärsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Uppfunnen genom ett olycksfall i köket där denna rätt blev räddningen. Maträtten ser grå och trist ut men ärtorna lyfter upp. Ungarna älskar det!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och sätt på potatisn och börja koka den Värm upp stekpannan och stek färs och lök tillsammans tills den precis börjar bli klar. Tillsätt Creme fraichen och osten och rör samman till en "gegga". Krydda efter behag. Låt detta puttra i ca 2 min under omrörning. Lägg sedan dom gröna ärtorna ovanpå smeten och rör ner dessa. Puttra i 1 min sedan är det färdigt. Använd en potatispress och pressa ut potatisen i en uppläggningsskål och toppa med lite dragon ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.