Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikon- och pistaschbollar

 
  • Serverar: 15-30 portioner
Skriv ut

Härliga bollar med pistaschsmak som rullas i grönt pistageströssel (detta strössel kan beställas hos Borgeby Kryddgård). Annat strössel går också bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Antalet bollar beror på hur stora du gör dem.
  2. Finhacka fikon, marsipan och pistaschmandel.
  3. Mixa allt tillsammans med en skvätt vatten eller likör, till en massa som går att rulla.
  4. Rulla bollar i önskad storlek och rulla i pistaschströssel.
  5. Ställ i kylen en stund så de blir lite kalla.
  6. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.