Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé i vinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festligt

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i knubbiga skivor. Blanda samman vetemjöl, salt och peppar och vänd bitarna i blandningen. Bryn köttskivorna hastigt och lägg över dem vartefter i en gryta. Fräs den förvällda löken och champinjonerna (var för sig) och lägg dem över köttet. Späd med rödvin och tillsätt tomatpuré och vitlök. Låt grytan sakta puttra i 10 min, späd under tiden med grädden. Smaka av . Serveras till ris och grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.