Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé Indienne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och paprika fräs grönsakerna knappt mjuka hacka tomaten och blanda ned.. fräs ytterligare en stund Tag upp fräset och torka ur pannan. Skär file´n i knubbiga bitar och bulta ut dom lätt bryn köttet och ta sedan upp det. Lägg i fräset och tillsätt cremefraiche rör om och späd med en del av grädden tillsätt de övriga ingredienserna ( utom räkorna) Späd efterhand med resten av grädden. Låt puttra några minuter till en tjock god o stingig sås.
  2. Lägg tillbaka köttet och låt allt puttra en stund så att köttet hinner suga åt sig av såsen smaka av och lägg till sist i räkorna..
  3. dill och citron använder aldrig jag..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.