Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé med banan och currygrädde

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt, snabb och jättegod. Går lätt att dubblera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Platta ut dem lite med handen. Bryn skivorna i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Skär bananerna i skivor. Lägg dem i pannan. Strö över curry och häll i grädde. Rör om. Låt koka 2-3 min.
  2. Servera med kokt ris och sallad.
  3. Om man vill flerdubbla receptet lägger man brynt kött och bananskivor i en form, och häller över currygrädde och värmer i ugn vid 225 gr. ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • vanillalover 6 april 2008

    Mycket god 80-talsrätt :-)

  • Lillill 25 mars 2011

    Gillar man banan och curry i mat så rekommenderar jag den här rätten och så enkelt sen. Blev en favorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.