Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé med kryddkrasse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad och god rätt med fläskfilé. Vermouth passar utmärkt till fläskkött och kryddkrassen blir vacker och smakar lite pepprigt. Servera med klyftpotatis eller kokt och någon grönsak.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén fri från senor. Skär den i cmtjocka skivor. Salta och peppra köttet på båda sidorna. Bryn köttet på bägge sidorna i smör i het stekpanna. Smula över köttbuljongtärningen, häll på vatten, vermouth och låt koka någon minut. Häll i grädden och koka sakta ca 4-5 minuter. Klipp över krassen och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.