Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégryta med bacon, purjolök, ananas och banan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergott recept som lagas ofta! Brukar dock lägga till lite mer av ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 3 cm breda bitar och fräs tillsammans med skivat bacon, krydda med kajenpeppar, salt och peppar.
  2. Vänd ner kalvfond, soya och Woksåsen, späd på med lite spad från ananasen och låt sedan grytan småputtra i ca 10 min.
  3. Rör ned crème fraichen, ananasen i bitar samt purjolöken och bananen skurna i skivor.
  4. Låt puttra några min, serveras med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.