Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filippinsk fläskfilé

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt recept som går snabbt att tillaga

Ingredienser

Instruktioner

Fräs den hackade löken och curryn med smöret i fettsnål panna. Skiva fläskfilén i tunna skivor och bryn den i pannan. Lägg allt i en gryta. Vispa ihop mjölet med lite av grädden. Slå över grädden och buljongen Skiva paprikorna och tillsätt den tillsammans med ingefäran och vitlöken samt sist bananerna. Koka sakta i 5-10 minuter. Strö över jordnötter vid serveringen eller servera i skål bredvid. Servera med ris och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.