Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finska pinnar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

En klassiker som bakades i mitt barndomshem tillsammans med chokladsnittar. Nostalgi? Visst är de det - men så gott de smakade!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Hacka snabbt samman alla ingredienserna till degen.
  2. Dela degen i 4 lika stora bitar. Rulla ut dessa till smaka längder, ca 60 cm långa.
  3. Lägg längderna intill varandra och skär upp dem i ca 6 cm långa bitar.
  4. Vispa äggvitan lätt och pensla degbitarna. Strö över pärlsocker och hackad mandel.
  5. Lägg kakbitarna på bakpappersklädd plåt och grädda dem i mitten av ugnen i 12-14 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.