Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisherman's salad wrap

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Överraskande och vacker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera laxkuberna i Kockens Orientaliska grillolja i en timme.
  2. Fräs tomaterna och champinjonerna ett par minuter i olivolja, smaksätt med vitlökspeppar.
  3. Smula ned mozarellan och låt den den smälta. Krydda laxkuberna med orientalisk krydda och grilla i 2-3 minuter (eller stek i stekjärn).
  4. Servera i isbergssalladsblad tillsammans med mozarellaröran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.