Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med äppelyoghurt

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och lättlagad vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda äggula, grov senap, fransk senap, farinsocker, ingefära salt och ströbröd. Lägg fisken i ugnsfom, salta och peppra.
  3. Bred på senapsblandningen och strö över ytterligare 1 msk ströbröd. Stek i ugn ca 15 minuter.
  4. Blanda yoghurt med tärnat äpple, salt och peppar.
  5. Servera med kokt potatis, sallad och äppelyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.