Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och skaldjursnudlar med rostad kokos

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingen stark rätt men den har ändå tydliga smaker av lime, kokos och fisksås från asiatiska köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggnudlarna i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Strimla salladslöken och salladskålen. Kärna ur och strimla paprikan.
  3. Rosta kokosen i en torr het wok eller stor stekpanna tills den fått fin färg och lägg den på ett fat så länge.
  4. Skär fisken i strimlor. Woka den någon minut i hälften av oljan. Krydda med salt och ta upp fisken på ett fat.
  5. Woka grönsakerna i resten av oljan ca 5 min. Låt nudlarna rinna av och vänd ner dem i woken. Krydda med soja, sweet chilisås och fisksås. Vänd försiktigt ner fisken och strö över räkorna och kokosen.
  6. Servera woken med limeklyftor och eventuellt mer soja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.