Ingen stark rätt men den har ändå tydliga smaker av lime, kokos och fisksås från asiatiska köket.
Instruktioner
- Koka äggnudlarna i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
- Strimla salladslöken och salladskålen. Kärna ur och strimla paprikan.
- Rosta kokosen i en torr het wok eller stor stekpanna tills den fått fin färg och lägg den på ett fat så länge.
- Skär fisken i strimlor. Woka den någon minut i hälften av oljan. Krydda med salt och ta upp fisken på ett fat.
- Woka grönsakerna i resten av oljan ca 5 min.
Låt nudlarna rinna av och vänd ner dem i woken. Krydda med soja, sweet chilisås och fisksås. Vänd försiktigt ner fisken och strö över räkorna och kokosen.
- Servera woken med limeklyftor och eventuellt mer soja.
Publicerat den
29 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar