Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och skaldjurspizza

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med oliver och paprika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i vattnet. Blanda i de övriga ingredienserna och låt jäsa under bakduk i 45 min.
  2. Sätt ugnen på 220 grader och rulla därefter ut pizzadegen på en plåt och bred ut tomatsåsen. Blanda halvtinad fisk och skaldjursmix med olivolja. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Fördela fiskblandningen, oliverna och cocktailtomaterna över pizzadegen och avsluta med den rivna osten. Grädda i ugn ca 15 min.
  4. Smaksätt gärna med örter, chili och vitlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.