Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk på ryskt vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spännande pepparrotssmak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken. Lägg fisken i en smörad ugnfast form. Strö lite gräslök över. Blanda keso, creme fraiche, pepparrot och 1 dl riven ost. Bred blandningen över fisken. Strö resten av osten över.
  2. Grädda i 225 grader ca 30 min. Strö gräslök över
  3. Servera till pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.