Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar med apelsin och spenat

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En ny variant av våra traditionella fiskbullar. Snabbt, gott och kalorisnålt. 345 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp fiskbullsbuljongen och späd med ev ytterligare fiskbuljong så att du får 1½ dl. Koka upp och vispa ner redningen. Låt sjuda 2 minuter.
  2. Tillsätt apelsinsaften, vispa ner smöret och smaka av med salt och peppar. Lägg ner fiskbullarna och låt dem bli varma.
  3. Blanda sallden i en skål. Vispa ihop apelsinsaft, olja, ingefära, salt och peppar. Häll dressingen över salladen.
  4. Servera fiskbullarna med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.