Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullsgryta med musslor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett recept jag ännu inte provat, men jag tycker om både fiskbullar och musslor. Måste testas! Du lagar grytan medan riset kokar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i smöret på svag värme tillsammans med curry. Häll av spadet från fiskbullarna men spara det.
  2. Lägg i fiskbullarna. Smaksätt med pressad vitlök och tomatpuré. Häll på fiskbullsspadet samt musslor med spad. Koka upp så att allt blir genomvarmt.
  3. Smaka av och strö på persiljan innan du serverar. med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.