Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Så fruktansvärt god gratäng, god, smal o kalorisnål!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. ugn: 200-225 grader
  2. lägg ut fileerna på bordet o krydda o salta dem. droppa över citronsaft, och rulla samman dem. lägg fiskrullarna i lätt smord eldfast form. Häll buljong runtom. Täck med aluminiumfolie. Koka fisken mitt i 200 grader varm ugn ca 20 minuter eller tills fisken är vit o genomskinlig. Sila spadet o tillsätt buljong. Häll ner det i en kastrull. Vispa ner mjölet till en slät sås, o låt koka under omrörning ca 3-5 minuter. Tillsät minifaiche o smaka av. Skala potatis, skär den i mondre bitar o koka den mjuka i lättsaltat vatten. Mosa potatisen tillsammans med mjölk till lagom konsistens. Smaka av med salt o peppar. Spritsa moset runt fisken, häll såsen över fisken o gratinera mitt i 225 grader varm ugn ca 20 minuter. Garnera, servera, ät o njut!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.