Så fruktansvärt god gratäng, god, smal o kalorisnål!!
Instruktioner
- ugn: 200-225 grader
- lägg ut fileerna på bordet o krydda o salta dem. droppa över citronsaft, och rulla samman dem.
lägg fiskrullarna i lätt smord eldfast form. Häll buljong runtom. Täck med aluminiumfolie. Koka fisken mitt i 200 grader varm ugn ca 20 minuter eller tills fisken är vit o genomskinlig.
Sila spadet o tillsätt buljong. Häll ner det i en kastrull. Vispa ner mjölet till en slät sås, o låt koka under omrörning ca 3-5 minuter. Tillsät minifaiche o smaka av.
Skala potatis, skär den i mondre bitar o koka den mjuka i lättsaltat vatten. Mosa potatisen tillsammans med mjölk till lagom konsistens. Smaka av med salt o peppar.
Spritsa moset runt fisken, häll såsen över fisken o gratinera mitt i 225 grader varm ugn ca 20 minuter.
Garnera, servera, ät o njut!!
Publicerat den
14 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar