Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra mat!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skär den något tinade fisken i ca 2 cm tjocka skivor Smörj ett ugnssäkert fat (fatet ska helst ha de måtten att fisken knappt täcks av såsen) och strö mjölet i botten Lägg fisken i fatet och strö över saltet Hacka och fräs löken i lite fett Täck fisken med löken och persiljan. Blanda majonnäs, senap och mjölk och häll över fisken. Strö över ströbröd Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.