Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med fänkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gratängen med pressad potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Koka potatisen. Strimla och bryn baconet. Skala och skär löken i tunna klyftor. Fräs lök och bacon.
  2. Skala och skär squashen i ca 2 cm stora bitar. Skiva fänkålen, skala och strimla vitlöken tunt. Fräs grönsakerna tillsammans med baconet och löken. Salta och peppra. Sås: Hacka och blanda ner dillen i soppan. Smaksätt med salt och peppar. Späd med lite vatten eller mjölk om soppan känns tjock. Lägg grönsakerna i botten på en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå grönsakerna, pressa över citron. Salta och peppra. Häll soppan över fisken och grädda i ugnen i ca 20-25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.