Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaskigt recept hämtat från Fridas Kök.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken om du använder fryst. Dela i bitar. Hacka lök och paprika och fräs i lite olja. Tillsätt tomater och matlagningsgrädde samt chilisås, fiskbuljongtärning och dill efter smak. Koka upp och tillsätt fisk. Koka tills fisken är färdig, 10-15 minuter. Smaka av under tiden. Servera med potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.