Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med currysmak

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En god och smakrik fiskgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla purjolöken. Skölj och hacka tomaten och ägget. Fräs purjolök och curry i lite fett några minuter under omröring.
  2. Lägg fisken ovanpå, salta och sjud under lock i 5-10 min. Tiden beror på hur tjock filén är. Lägg på tomathack och ovanpå det ägghack. Strö över dillen och servera med ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.