Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med röd curry och kokosmjölk

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Torsk, räkor, fänkål, kokosmjölk....... en fiskgryta med många goda smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa , skölj och skiva fänkål och purjolök. Ansa och skär champinjonerna i bitar. Fräs grönsakerna i en gryta med matfett.
  2. Tillsätt currypasta och rör om. Rör ner mjöl och späd under omrörning. Låt sjuda i 3 minuter.
  3. Skär fisken i bitar och lägg ner i grytan. Låt sjuda under lock i ca 5 minuter. Strö över räkorna och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med jasminris, sallad och citronklyftor.
  5. Är ni t.ex. 4 vid matbordet - dubbla ingredienserna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.