Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med saffranscrème

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt smakrik och lättlagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en rymlig kastrull och bryn potatis, morot, lök och vitlök i 5 minuter.
  2. Slå på krossade tomater, vitt vin och vatten. Salta och peppra.
  3. Koka tills potatisen mjuknat, cirka 15 minuter. Lägg i fisken och koka upp en gång till.
  4. Stäng av värmen, lägg på ett lock och låt och låt ytterligare 5 minuter.
  5. Rör ihop saffranscrèmen och servera den till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.