Snabblagad rätt och kalorilätt och jättegott.
Instruktioner
- Koka upp vattnet och kycklingfonden i en gryta. Skölj och skiva purjolöken och fänkål. Skala och skiva moroten. Lägg purjolök, fänkål och morötter i grytan och låt koka i 3 minuter. Tillsätt citronsaft och ljus redning och låt koka i 3 minuter. Rör om i grytan under tiden.
- Tärna fisken och skölj och skiva paprikan och lägg ner i grytan tillsammans med ärtor och låt grytan få rtt uppkok. Sätt på lock och ta av grytan av plattan och låt den stå i 5 minuter. Rör om försiktigt och smaka av grytan med salt och peppar.
- Vitlökscrème:
Blanda vispad crème fraiche med riven vitlök och smaksätt med salt och peppar. Servera fiskgrytan med vitlökscrème och kokt pressad potatis.
- Receptet går bra att dubbleras om man vill
Publicerat den
29 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar